Mijn Leestipper!

Ben je op zoek naar een goed boek? Vanaf nu kan je terecht op Mijn Leestipper voor persoonlijke leestips!

Deze nieuwe dienst tipt boeken naar je eigen smaak en voorkeur, recht uit de collectie van de bib. Elke maand adviseert Mijn Leestipper je verschillende fictieboeken. Om je te leren kennen, maakt Mijn Leestipper gebruik van je leenhistoriek en je leesprofiel. Met Mijn Leestipper weet je altijd wat gelezen!

Hoe werkt het?

Surf naar mijnleestipper.bibliotheek.be en log daar in met jouw Mijn Bibliotheek-profiel.

De eerste keer dat je dit doet zal je een aantal vragen moeten beantwoorden zodat het systeem zicht krijgt op jouw leesprofiel. Dat profiel zal er samen met jouw leengeschiedenis voor zorgen dat je leestips aangeboden krijgt die aan jouw smaak beantwoorden. Mijn Leestipper is er voor alle volwassen leners en tipt Nederlandstalige fictieboeken die in de collectie van de bib zitten.

Leestips op maat

Je krijgt elke maand nieuwe gepersonaliseerde leestips. Als je dat wil, brengt Mijn Leestipper je via e-mail op de hoogte van de nieuwe leestips die voor jou klaarstaan.

Mijn Leestipper houdt rekening met de boeken die je eerder al leende. Om dat te kunnen moet je jouw leenhistoriek wel geactiveerd hebben in Mijn Bibliotheek. Hoe vroeger je dit doet, hoe minder boeken je aangeraden krijgt die je eventueel al gelezen hebt.