Elke zes weken kan je in de Bib samen met een leesgids gedachten uitwisselen over een boek. Op donderdag 16 januari bespreken ze om 20u ‘Klein land' van Gaël Faye. Het boek kan je lenen in de Bib.

Lees verder

De leerlingen van het tweede leerjaar van De Bijenkorf zijn echte boekenwurmen. De kinderen van juf Martine lazen dit schooljaar in totaal al 1.000 (!) boeken. Het 'uitgelezen' moment om deze mooie klasfoto te maken!

Lees verder

De Klasse lerarenkaarten 2020 zijn aangekomen

De Klasse lerarenkaart heeft meer dan 1000 voordelen!

Als je leerkracht bent én inwoner van Balen, kan je jou lerarenkaart  vanaf nu afhalen  in de Bib 

Lees verder
Amerikanah

Babbelen over boeken (28 november): Amerikanah

Elke zes weken kan je in de Bib samen met een leesgids gedachten uitwisselen over een boek. Op donderdag 28 november bespreken ze om 20u ‘Amerikanah' van Chimamanda Ngozi Adichie . Het boek kan je lenen in de Bib.

Lees verder

Deel je passie, hobby of kennis als KennisMaker in de Bib!

Weet jij alles (of heel veel) over tuinieren, koken, solliciteren, klassiekers uit de jaren 50,...? Of heb je specifieke kennis die ook voor anderen boeiend is? Wil jij die passie delen met anderen door bijvoorbeeld een workshop of lezing te geven in de Bib? Meld je dan nu aan als KennisMaker!

 

Lees verder

Foto's Verwendag Bib

Zaterdag was het feest in de Bib! De bezoekers konden er genieten van onder andere muziek en sprookjesvertellingen.

Lees verder

'Babbelen over boeken' (17 oktober): De vrouw met het rode haar

Elke zes weken kan je in de Bib samen met een leesgids gedachten uitwisselen over een boek. Op donderdag 17 oktober bespreken ze om 20u ‘De vrouw met het rode haar' van Orhan Pamuk. Het boek kan je lenen in de Bib.

Lees verder