Zoek in onze catalogus Zoeken

Annuleren

Welk beest ben jij?

gepost op: 13 april 2013

Haal nu je Boekenbeestenkaart in huis!

Spin jij spontaan bij beestige boeken en uitstapjes? En ben je een geluksvogel die graag prijzen wint? Dan ben je zeker blij met de Boekenbeestenkaart!

Haal de Boekenbeestenkaart in onze Bib!
Activeer je kaart op http://www.boekenbeesten.be/ - en wie weet win je meteen een boek!
Jouw cadeau: korting op beestige boeken en uitstapjes en het hele jaar door toffe cadeautips voor kinderboeken!
Bovendien maak je kans op een hele stapel boeken. Doe zeker mee met de Boekenstapelwedstrijd van Ilse Van Hoecke (loopt tot 30 april).

Over deze website | Isis

Deze site maakt deel uit van het provinciale Bibliotheeknetwerk Isis. Isis is de centrale bibliotheekcatalogus van 49 openbare bibliotheken uit de provincie Antwerpen. Isis wordt onderhouden en uitgebouwd door de Dienst Bibliotheken en Kunsten van de provincie Antwerpen.

Lees meer of ga naar de algemene Isis website.